Solenergi utanpå eller inuti?

Vi använder oss av både traditionella lösningar med utanpåliggande solpaneler som läggs utanpå befintlig taklösning eller byggnadsintegrerade solpannor som blir det nya taket med solceller integrerade i byggnadsmaterialet. Behoven för fastigheten sätter riktningen för vilken lösning som passar bäst med hänsyn till både estetik och effektivitet.

Att installera solenergi är enkelt men samtidigt vet vi att det är många delar man skall få rätt. Du som kund behöver bara ge din vision så skapar vi en hållbar lösning.

Vi installerar solceller på till exempel lantbruk och villor, främst i området runt Göteborg.

Soltak uppsala
Meraol fasad

Effektiv energianvändning för hela fastigheten

Hela tanken är att minska energianvändningen och/eller få ut mer nytta av en ny och effektiv energianläggning.

Som solenergispecialister har vi kvalificerad kunskap och erfarenhet av både komplexa energiutredningar och totallösningar, men vi genomför även mindre omfattande handlingsplaner med åtgärder för lägre energianvändning och enklare installationer.

Den viktigaste utgångspunkten är att se vilka delar i en fastighet som går att göra på ett bättre sätt för att spara både budget och miljö.

Vi hjälper dig med projektering, montering och finansiering – självklart med produkter från branschens ledande leverantörer.

”En dag var det bara klart, i tid och enligt budget!”

– Calle Jonsson, ordförande Brf Storken

Solceller på tak

Vi vägleder dig i projektering av den bästa solcellslösningen och installation av solpaneler